Naha garéja Kristus ngabaptis ngan ku pengawaan?
  • ngadaptar

Kecap baptize asalna tina kecap Yunani "baptizo" sareng sacara harfiah ngandung harti, "pikeun nga-kéngen, neuleumkeun, pikeun terjun." Salian hartina literatur dina kecap, immersion ieu prakték kusabab praktisi garéja urang aya di jaman Apostolik. Sejen satuluyna, ngan ukur immersion anu matuh kana pedaran baptisan anu diingkeun ku rasul Paulus di Romawi 6: 3-5 dimana anjeunna ngucapkeunana salaku astana sareng jadian.

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.