Saha anu gereja Kristus?
  • ngadaptar

Saha anu gereja Kristus?

Ku: Batsell Barrett Baxter

Teu aya. Gusti Rama dianggap ngan hiji-jalma anu tiasa kajawab solat. Hal ieu salajengna dipikaharti yén Kristus aya dina posisi mediatorial antara Allah jeung lalaki (Ibrani 7: 25). Kituna sadaya doa anu ditawarkeun ngaliwatan Kristus, atanapi nami Kristus (John 16: 23-26).

Ieu diperkirakeun yén unggal anggota Gareja bakal ngumpul pikeun ibadah di dinten saban Gusti. Bagéan puseur dina ibadah mangrupa dahar beurang PANGERAN (Rasul 20: 7). Iwal ngahalangan providentially, tiap anggota nganggap janjian mingguan kieu ngariung. Dina sababaraha waktos, sapertos di kasus kasakit, dahar peuting PANGERAN dibawa ka jalma anu ngahalangan teu ngadatangan ibadah.

Salaku hasil tina pujian has gereja - balik deui ka Iman sareng praktek Perjanjian Anyar - singa agappella nyaeta hiji-hijina musik anu dipake di ibadah. Nyanyi ieu, teu dipirig ku alat-alat mékanis musik, nyurutan ku musik anu digunakeun di garéja Apostolik sareng kanggo sababaraha abad sanggeusna (Epesus 5: 19). Hal ieu dirasakeun yén teu aya wewenang pikeun kalakuan perbuangan-ibadah anu henteu kapendak dina Perjanjian Anyar. Prinsip ieu ngaleungitkeun pamakean musik pakakas, kalayan nganggo lilin, menyan, sareng elemen anu sarupa anu sanésna.

Enya. Pernyataan Kristus dina Mateus 25, sareng nguap sanésna mah dicandak ku harga banté. Hal ieu percaya yén saatosna unggal lalaki kedah sumping sateuacan Pangéran dina judgment sarta yén anjeunna bakal dibéré hak nurutkeun anu ngalaksanakeun anu aya nalika anjeunna mukim (Ibrani 9: 27). Sanggeus penerbangan anu dibéré kasenian anjeunna bakal nyéwa langgeng di langit atanapi naraka.

No Henteuna aya rujukan dina Kitab Suci ka tempat hukuman samentara ti mana jiwa bakal ahirna dileupaskeun ka sawarga nyegah paningkatan doktrin purgatory.

Saban poé kahiji saminggu anggota garéja "parantosan di toko-jalma nalika aranjeunna aya perkosa" (1 Korinta 16: 2). Jumlah kado individu anu umumna dipikawanoh waé ka anu masihan na Gusti. Kurban-gratis bébas ieu nyaéta-hijina panggero anu ngajadikeun gareja. NO évaluasi atanapi punggutan lianna. Taya kagiatan anu nyieun duit, sapertos basar atanapi sayangan, kalibet. Jumlah total upami kira $ 200,000,000 dirumuskeun dina hal ieu unggal taun.

Dina kasalametan jiwa manusa aya 2 bagian anu diperlukeun: bagéan Allah sareng bagian manusa. Bagéan Allah ngarupakeun bagian anu gedé, "Kanggo ku rahmat Anjeun disimpen ku iman, sareng anu sanés nyalira, éta kado upami Allah; sanés karya, moal aya lalaki kedah kamulyaan" (Epesus 2: 8-9). Cinta nu Allah ngarasa pikeun lalaki dipingpin anjeunna pikeun ngirim Kristus ka dunya-jalma pikeun munduh. Kahirupan sareng pangajaran Yesus, kurban salib, sareng ngumumkeun Injil ka manusa mangrupakeun bagéan Allah dina kasalametan.

Padahal bagian Alloh ngarupakeun bagian gedé, bagian manusa ogé perlu upami manusa kanggo ngahontal langit. Lalaki kedah sasuai jeung kaayaan hampura anu parantos ngumumkeun Gusti. Bagian manusa jelas tiasa jelas dina léngkah:

Ngadangu Injil. "Kumaha carana abdi tiasa nyebut anjeunna anu aranjeunna henteu percanten? Kumaha carana abdi tiasa percanten ka saha bae anu aranjeunna henteu ngadangukeun? Kumaha carana abdi kedah ngadangu tanpa da'wah?" (Rum 10: 14).

percanten. "Sareng tanpa iman mustahil janten saé pisan ka anjeunna; kanggo anjeunna anu nyambung ka Allah kedah percaya yén anjeunna téh, sareng anjeunna nyaéta pahala anu miluan anu anjeunna" (Ibrani 11: 6).

Tobat tina dosa baheula. "Jaman jahiliah Ku sabab kitu Gusti poho; tapi ayeuna anjeunna paréntah lalaki yen aranjeunna kedah sadayana madhab tobat" (Rasul-rasul 17: 30).

Ngaku Yesus salaku Gusti. "Kieu nya aya cai; Naon anu ngahalangan kuring janten dibaptis? Tur Sareng Pilipus, upami anjeunna percanten sadayana sadayana haté anjeun ngandoskeun anjeunna tiasa ngadawuh sareng nyarios ka abdi percanten yen Yesus Kristus nyaeta Putra Allah" (Rasul 8: 36 -37).

Dibaptis pikeun kalisi dosa. "Jeung Petrus nyarios ka aranjeunna, tobat ye, sareng janten dibaptis ka unggal anjeun dina nami Yesus Kristus ka pangilisi tina dosa anjeun sareng maranehanana bakal nampi kanggo hadiah ti Roh Suci" (Rasul-rasul 2: 38).

Hirup kahirupan Kristen. "Anjeun mangrupakeun hiji bangsa, bangsa imamisan karajaan karajaan asli, bangsa asal di Allahna sorangan yén ye tiasa ditingalikeun tina karesep dirina anu nyebut Anjeun kaluar tina gelap kana cahaya kacida alusna" (1 Peter 2: 9).

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 146
    Spearman, Texas 79081
  • 806-310-0577
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.