Naon anu dipiharep nalika ngadatangan urang
  • ngadaptar
Ieu naon anu bisa Anjeun harepkeun nalika ngadatangan urang.


Doa: Salila ibadah sababaraha sahiji lalaki bakal mingpin jamaah di solat umum.
Acts 2: 42 "Sareng aranjeunna terus-terusan dina doktrin rasul urang sareng ukhuwah, tarak roti, sareng solat.

Nembang Urang bakal sing sababaraha lagu sareng tembang pamujaan babarengan, dipingpin ku hiji atawa sababaraha pamingpin lagu. Ieu bakal ditembangkeun a capella (tanpa iringan ku alat musik). Urang nyanyi di luhur ieu sabab kitu nuturkeun pola garéja abad kahiji jeung ieu ngan ukur musik anu otorisasi na Perjanjian Anyar pikeun ibadah.

Epesus 5: 19 "diomongkeun antukna dina Jabur sareng tembang pamujaan jeung lagu spiritual, nyanyi sareng ngadamel wirahma dina haté anjeun ka PANGERAN,"

Dangong PANGERAN: Urang partake tina dahar peuting PANGERAN unggal Minggu, nuturkeun pola garéja abad kahiji.


Meta 20: 7 "Ayeuna dina dinten anu mimiti dina saminggu, nalika murid-murid sumping babarengan pikeun megatkeun roti, Paul, siap angkat poé saterusna, nyarios ka aranjeunna sarta dituluykeun pesen na dugi ka tengah wengi".

Di milip tina dahar peuting PANGERAN urang apal pati Gusti dugi Anjeunna sumping deui.

Korinta 1st 11: 23 – 26 Kanggo abdi nampi ti PANGERAN ka mana ogé kuring dikirimkeun ka anjeun: yen Gusti Yesus dina wengi anu sami di mana Anjeunna dirobah nyandak roti, sareng basa Anjeunna nampik nuhun, Anjeunna peupeus deui ucap sareng kieu, “Candak, dahar; ieu Awéwé abdi anu rusak kanggo anjeun; ngalakonan ieu dina zikir kuring. "Dina cara nu sami Anjeunna ogé ngangkat cup saatos dahar peuting, ngomong: 'Cangkir Ieu téh covenant anyar dina getih abdi. Ieu janten, sering anjeun inuman, dina pangeling Me. "Kanggo sering anjeun tuang roti ieu sareng inuman cangkir ieu, anjeun ngumumkeun Pupusna PANGERAN saacan Anjeunna sumping.

Jokowi: Urang méré tutulung pikeun karya garéja unggal dinten mimiti dina saminggu, nyadar yen Allah parantos ngajantenkeun sadaya urang. Gareja ngarojong loba karya anu hade anu merlukeun dukungan finansial.


1st Corinthians 16: 2 "Dina poe anu kahiji dina saminggu ngantep unggal waé anjeun neundeun hal anu kumisan, anu nyimpen sareng anjeunna tiasa makmur, yén moal aya kumpulan nalika kuring datang."

Ulikan Alkitab: Urang kalibet dina pangajaran Alkitab, utamana ngaliwatan da'wah Kecap ieu, tapi ogé bacaan Alkitab sareng ajar langsung.


2nd Timoteus 4: 1 – 2 "Ku sabab kitu abdi ngecas maneh sateuacan Allah sareng Gusti Yesus Kristus, anu bakal nangtoskeun anu hirup sareng maot sareng dina Anjeunna anu muncul sareng Karajaan-Na: Ngajarkeun kecap Kudu siap dina usum na kaluar musim. rebuke, exhort, sareng sadayana longsuffering sareng ngajar ".

Di deukeut khutbah, hiji ondangan bakal dipanjangan ku anu anu dipikahoyong. Diajar langkung seueur ngeunaan Kristen, janten kristen atanapi menta solat gareja, punten jieun peryogi anjeun terang.

Service ibadah urang dianggap tradisional pikeun gereja Kristus. Teu kontemporer atanapi instrumental. Kami narékahan pikeun nyembah ka Allah dina Roh sareng Kaleresan.

John 4: 24 "Allah Roh, sarta jalma anu nyembah anjeunna kedah ibadah di ibadah jeung bebeneran."

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.