Perhatoskeun musik anu digunakeun dina ibadah?
  • ngadaptar

Salaku hasil tina pujian has gereja - balik deui ka Iman sareng praktek Perjanjian Anyar - singa agappella nyaeta hiji-hijina musik anu dipake di ibadah. Nyanyi ieu, teu dipirig ku alat-alat mékanis musik, nyurutan ku musik anu digunakeun di garéja Apostolik sareng kanggo sababaraha abad sanggeusna (Epesus 5: 19). Hal ieu dirasakeun yén teu aya wewenang pikeun kalakuan perbuangan-ibadah anu henteu kapendak dina Perjanjian Anyar. Prinsip ieu ngaleungitkeun pamakean musik pakakas, kalayan nganggo lilin, menyan, sareng elemen anu sarupa anu sanésna.

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.