Naon plea nu has tina garéja Kristus?
  • ngadaptar

Primarilyta utamina plea persatuan agama dumasar kana Alkitab. Dina dunya beragama dibagakeun percaya yén Alkitab mangrupakeun hiji-hijina pangbagi anu umumna pikeun anu paling, upami teu sadayana, jalma-sieun sieun di darat tiasa ngahiji. Ieu daya tarik pikeun balik deui ka Alkitab. Pleta pamaen nyarios dimana Alkitab nyarios sareng manten janten dimana Alkitab jempé di sadaya perkara anu patali ka agama. Furtherta salajengna negeskeun yén dina sadayana agama kedah janten "Maka Gusti PANGERAN" kanggo sadaya anu dipigawé. Tujuan kanggo kahijian agama sadaya mukmin Kristus. Dasarna nyaeta Perjanjian Anyar. Metoda nyaéta restorasi Kristen Perjanjian Anyar.

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.