Naon garéja Kristus percanten ngeunaan Kitab Suci?
  • ngadaptar

Nu otograpi asli genep puluh genep buku nu disusun ku Alkitab dianggap diideuan ku Allah, ku hal ieu dimaksudkan yén aranjeunna henteu janten akal sareng nulis. Rujukan ka Kitab Suci digawekeun pikeun mésér unggal patarosan agama. Pengumuman ti Kitab Suci dianggap kecap akhir. Buku pangajaran dasar gareja sareng dasar sadaya da'wah nyaéta Alkitab.

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.