Misi surya Filipina
  • ngadaptar



Nyebarkeun Lampu ka Gateway Asia



Hiji Bangsa Pusat Anu Gate Jalan strategis Pikeun Asia

Kalayan leuwih ti hiji pulo 7,000 sareng populasi nu gedé tina 104 juta, Filipina mangrupakeun bangsa utama sareng gateway strategis ka Asia. Seueur Filipinos tiasa damel di Cina, bangsa Asia séjénna, sareng kalér wétan tengah, dimana tiasa ngagaduhan posisi pangaruh.

Peran Konci sareng Waktos Pikeun The Solar Player

Garéja Gusti urang parantos aya di Filipina salila sababaraha taun kusabab upaya misi saméméhna sareng anu ayeuna. Kiwari aya diperkirakeun jamaah 800. Kristen Filipina siap meberkeun ngévaporasi nagarana sareng narik ka période anu gedé pikeun Garéja, tapi aranjeunna kedah sumberdaya pikeun nungkulan sawatara tangtangan.

Seueur gereja di Filipina ngagaduhan bagian da'wah parantosan atanapi henteu nanaon. Pamuter surya tiasa nyadiakeun sakabéh grup tina gereja sareng kelas sareng ngajar di-jero. Oge, seueur daerah di Filipina jarak jauh sareng sesah. Pamuter surya dijieun pikeun waktos sareng tempat sapertos kitu.

Solar Player


Pamuter Solar

Dina 2014 Sunset mimiti usaha multi-buana utama ngagunakeun pamuter audio anu dikendangan di bantosan leungeun pikeun ngahontal dunya sareng Injil. Acara Solar terus nyebarkeun Kecap ka sesa dunya. Pamaén Solar ngandung leuwih ti jam 400 tina Alkitab sareng Latihan Alkitab.

Plan anu

Rarancang Solar Misi Filipina nyaéta supaya nyertakeun yén bangsa sareng Kecap Allah ku nyebarkeun pamuter surya 2,000 Inggris di Filipina nepi ka ahir 2018. Aranjeunna bakal disadiakeun pikeun sakabéh jamaah di nagara éta, ka sagala rupa usaha mentri, sareng ka pamingpin garéja sareng evangelists anu bakal melak jeung nguatkeun gereja sareng tempo Dulur-dulur.

Salah sahiji usaha nasional pikeun ngabenerkeun waragad anu dibutuhkeun mimitian 24th Januari teras ngaliwat Désémber 31, 2018. Rébuan jamaah sareng individu bakal dipenta pikeun ngarojong usaha ieu.

Ngaliwatan kasihanan donor anu teu anonim, hadiah ka Sunset International Institute Alkitab bakal cocog sareng dollar kanggo dollar. Kado ka Solar Misi cocog pikeun cocok ieu.

Telepon Sunset at 800-658-9553 pikeun meunangkeun inpormasi lengkep ngeunaan Solar Player kanggo Filipina atanapi didatangan ku ramatloka na http://www.sibi.cc/solar.



meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.