Khutbah ku Evangelists lianna
  • ngadaptar

Saprak abad kahiji sakabéh gereja Kristus tetep otonom, sareng urang teu boga kantor puseur atanapi jajahan dewan anu parus sadaya gereja Kristus. Isa Al Masih nyaéta hiji-hijina kapala gareja.

Situs web di handap ieu kaasup kaluaran khutbah bari sabagian bakal gaduh khutbah online sareng audio sareng video nu tiasa didownload atanapi kadangukeun di Internét. Tumbu di handap ieu ditawarkeun ka sadayana Kristen pikeun da'wah sareng panalungtik. Sababaraha situs web ieu ogé tiasa masihan tumbu ka sumber sekuler anu henteu patali jeung gereja Kristus. Béréndélan di handap sanés dukungan eusi doktrin.

Concord Jalan Garéja Kristus

Long Island Garéja Kristus

Moberly Garéja Kristus * Jason Clayton

Gunung Juliet Garéja Kristus

Boulevard Garéja Kalér Kristus * David Young (Audio)

Khalbah Jalan Old

Pasir Panjang Garéja Kristus * Henry Kong

Waktos Béakkeun ku Jim McGuiggan (Audio sareng Pidio)

Taylorsville Jalan garéja Kristus * Jerry Parks (Audio)

Dua puluh Kagenep St. Garéja Kristus * Alan C. Cole

Twickenham Garéja Kristus * Huntsville, Alabama (Audio)

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.