khotbah
  • ngadaptar
Hatur nuhun ngadatangan khutbah Online Mungkin anjeun didorong nalika anjeun ngadangukeun pesen tina Firman Allah. Khotbah Online kami bakal ngayakinkeun nguntungkeun sadaya urang Kristen sareng jalma-jalma anu langkung seueur terang langkung seueur ngeunaan Gusti. Kami tos ngahijikeun daftar saderhana sadunya dina sababaraha da'wah Injil sora.

Upami anjeun kersa gaduh khutbah online anjeun dikaitkeun dina situs ieu, anjeun tiasa ngintun kami dina alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.. Pamundut anjeun bakal nampi tinimbangan serius.

Dina Ménu Utama anu didaptarkeun di luhur anjeun tiasa nga-klik salah sahiji tutumbu anu kapendak dina tab khutbah pikeun ngaksés khutbah online urang.

Ata kabagjaan sareng berkah pikeun ngalayanan gereja Kristus sareng dunya online ku warta hade Yesus Kristus Gusti. Kami ngarepkeun porsi anjeun. Mungkin kurnia Allah, cinta Yesus, sareng katengtreman Roh Suci janten sareng anjeun sareng kulawarga anjeun salamina.

Naha garéja atanapi mentri anjeun peryogi ramatloka?

Urang tiasa mantuan. Pangwangun Ramatloka online kami gampang nganggo sareng gratis pikeun make sareng salah sahiji rencana ramat anu mayar. Upami peryogi kami tiasa ngararancang ramatloka profésional dina béaya rendah. klik di dieu atanapi dina logo Website pikeun leuwih rinci.

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.