Pidio musik
  • ngadaptar

Pidéo online katut dipedalkeun dina YouTube ku Ministries Internet kanggo manjak sadaya anu nyebut ngaran Gusti. Situs YouTube kami perenahna di www.youtube.com/churchofchristusa. Anjeun tiasa ngabagikeun tumbu ieu ka kulawarga sareng babaturan. Perhatikeun yén kami henteu nanggungjawaban kanggo eusi sareng video anu sanés aya dina YouTube.

Urang ngajak anjeun datang sareng nyembah PANGERAN ku urang. Sakabéh gereja Kristus ngabagéakeun anjeun.

Anjeun tiasa mendakan garéja anu caket anjeun dimana ngiringan ramatloka kami di www.church-of-christ.org/churches.

Allah Awesome (3: 34 menit)
gambar leutik
Gusti, Kudu Aya (1: 52 menit)
Urang Badé Glorify (2: 22 menit)

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.