Buku na Pidio
  • ngadaptar

Buku ieu duanana nyorong sareng tangtangan anggota gareja PANGERAN pikeun sasuai ka gambar Kristus dina haté urang ku kituna garéja na bakal langkung pikaresepeun ka leungit. Kumaha carana jalma terang jalma kami janten murid-murid Yesus? Cenah aranjeunna bakal nyaho urang ku cinta urang pikeun hiji sarua séjén. Cinta trumps sadayana atribut sejenna; pangaweruh, iman, jeung sajabana (1 Cor 13 :. 1-3). Ieu teh kakuatan anu dibasmi ku evangelism jejaring, sareng upami urang hoyong nyerah naon waé, éta kamampuhan pikeun "ngadamel murid murid-murid".

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 146
    Spearman, Texas 79081
  • 806-310-0577
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.