sumberdaya
  • ngadaptar
Hatur nuhun pikeun ngadatangan Resource Center Kristen urang. Kaca sumberdaya ieu dijieun kanggo kapentingan sakabeh urang Kristen jeung jalma anu terang langkung seueur ngeunaan Gusti. Kami parantos ngahijikeun daftar sumberdaya kristal online anu bakal ngawulakeun pikeun ngadaliarkeun para wali pikeun mentri ku kanyaho Kecap Allah. Sakabéh toko buku Kristen sareng Publikasi didaptarkeun di bagian ieu dipiboga sareng dioperasikeun ku anggota gereja Kristus.

Upami anjeun hoyong ngagentos késér Kristen, Publikasi Kristen, atanapi sumberdaya Kristen lianna anu diémbarkeun dina situs ieu email surélék urang di alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.. Pamundut anjeun bakal nampi tinimbangan serius.

Dina Menu Utama di dilebetkeun di luhur anjeun tiasa nga-klik tumbu anu mana waé anu tiasa di tab "Sumberdaya" pikeun ngaksés pitulung sareng artikel anu dipikaresep.

Ata kabagjaan sareng berkah pikeun ngalayanan gereja Kristus sareng dunya online ku warta hade Yesus Kristus Gusti. Kami ngarepkeun porsi anjeun. Mungkin kurnia Allah, cinta Yesus, sareng katengtreman Roh Suci janten sareng anjeun sareng kulawarga anjeun salamina.

Naha garéja atanapi mentri anjeun peryogi ramatloka?

Urang tiasa mantuan. Pangwangun Ramatloka online kami gampang nganggo sareng gratis pikeun make sareng salah sahiji rencana ramat anu mayar. Upami peryogi kami tiasa ngararancang ramatloka profésional dina béaya rendah. klik di dieu atanapi dina logo Website pikeun leuwih rinci.

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.