Blog Kategori
  • ngadaptar

Blog

Kami undenominational sareng teu boga markas sentral atanapi présidén. Para garéja anu sanés aya lain mangrupa Yesus Kristus (Epesus 1: 22-23).

Unggal jamaah di gereja Kristus-na nyaeta otonom, sareng nya Firman Alloh anu ngahiji urang kana Hiji Iman (Epesus 4: 3-6). Urang nuturkeun ajaran Yesus Kristus sareng Rasul-Na, sanés peringkat manusa. Kami ngan urang Kristen!

Kami nyarios dimana Alkitab nyarios sareng kami jempe dimana Alkitab jempé.

Alus Warta: Infrastruktur Anyar pikeun Ministries Internet

Kami parantos réngsé sadaya paningkatan ka jaringan kami sareng saacanna parantos dibuka website anyar urang. Kerangka online anyar ieu dirarancang pikeun nguntungkeun gereja Kristus sareng sadaya anu milarian jalan anu langkung alus teuing ti Allah. Infrastruktur anyar urang bakal ngalebetkeun sababaraha fitur sareng perbaikan anyar anu bakal ngajantenkeun gereja Kristus di sakuliah dunya.

Diréktori Di sakuliah dunya urang kanggo gereja Kristus dikelompokkeun deui sareng bakal ngalengkepan aplikasi haratis kanggo sadaya Android Smartphone and Iphones di sakuliah dunya.

Urang gumbira ngeunaan mangsa nu bakal datang pikeun gereja Kristus online. Hatur nuhun kanggo sadayana anu unggal anjeun lakukeun dina pakebonan Gusti. Cinta anjeun sareng pangrojong pikeun mentri kami tiasa diapresiasi.

Punten inget urang di solat anjeun salaku kami digawekeun pikeun mantenkeun gereja Kristus di sakuliah dunya. Allah alus!

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.