Ministries
  • ngadaptar
Hatur nuhun kanggo ngadatangan Kamentrian kami tina gereja Kristus. Kaca ieu dijieun pikeun kapentingan sakabeh Kristen jeung jalma anu mikari uninga langkung seueur ngeunaan Gusti. Upami anjeun resep aub dina sababaraha menteri, urang ajak anjeun ngahubungan salah sahiji kamenterian ieu kanggo inpormasi lengkep.

Upami anjeun kersa ngahubungkeun mentri anjeun dina situs ieu email urang di alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.. Urang ukur bakal numbu ka ministries sahiji gereja Kristus. Pamundut anjeun bakal nampi tinimbangan serius.

Dina Ménu utama anu didaptarkeun di luhur anjeun tiasa ngaklik salah sahiji tumbu anu kapendak dina "Kamenterian" kanggo aksés daptar ministries urang.

Ata kabagjaan sareng berkah pikeun ngalayanan gereja Kristus sareng dunya online ku warta hade Yesus Kristus Gusti. Kami ngarepkeun porsi anjeun. Mungkin kurnia Allah, cinta Yesus, sareng katengtreman Roh Suci janten sareng anjeun sareng kulawarga anjeun salamina.

Naha garéja atanapi mentri anjeun peryogi ramatloka?

Urang tiasa mantuan. Pangwangun Ramatloka online kami gampang nganggo sareng gratis pikeun make sareng salah sahiji rencana ramat anu mayar. Upami peryogi kami tiasa ngararancang ramatloka profésional dina béaya rendah. klik di dieu atanapi dina logo Website pikeun leuwih rinci.

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.