Ieu baptisan orok latihan?
  • ngadaptar

Henteu ngan hiji jalma anu ngahontal "umur akuntabilitas" anu ditarima kana baptisan. Hal ieu dituduhkeun yén conto anu diserat dina Perjanjian Anyar sok jalma anu nguping Injil anu diajarkeun sareng percaya. Iman kedah salawasna sateuacanna baptisan, ku kituna ngan anu umurna cukup anu dipikaharti sarta percanten manéh dianggap salaku subjék pas keur baptisan.

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.