Kumaha carana jadi hiji anggota garéja Kristus?
  • ngadaptar

Dina kasalametan jiwa manusa aya 2 bagian anu diperlukeun: bagéan Allah sareng bagian manusa. Bagéan Allah ngarupakeun bagian anu gedé, "Kanggo ku rahmat Anjeun disimpen ku iman, sareng anu sanés nyalira, éta kado upami Allah; sanés karya, moal aya lalaki kedah kamulyaan" (Epesus 2: 8-9). Cinta nu Allah ngarasa pikeun lalaki dipingpin anjeunna pikeun ngirim Kristus ka dunya-jalma pikeun munduh. Kahirupan sareng pangajaran Yesus, kurban salib, sareng ngumumkeun Injil ka manusa mangrupakeun bagéan Allah dina kasalametan.

Padahal bagian Alloh ngarupakeun bagian gedé, bagian manusa ogé perlu upami manusa kanggo ngahontal langit. Lalaki kedah sasuai jeung kaayaan hampura anu parantos ngumumkeun Gusti. Bagian manusa jelas tiasa jelas dina léngkah:

Ngadangu Injil. "Kumaha carana abdi tiasa nyebut anjeunna anu aranjeunna henteu percanten? Kumaha carana abdi tiasa percanten ka saha bae anu aranjeunna henteu ngadangukeun? Kumaha carana abdi kedah ngadangu tanpa da'wah?" (Rum 10: 14).

percanten. "Sareng tanpa iman mustahil janten saé pisan ka anjeunna; kanggo anjeunna anu nyambung ka Allah kedah percaya yén anjeunna téh, sareng anjeunna nyaéta pahala anu miluan anu anjeunna" (Ibrani 11: 6).

Tobat tina dosa baheula. "Jaman jahiliah Ku sabab kitu Gusti poho; tapi ayeuna anjeunna paréntah lalaki yen aranjeunna kedah sadayana madhab tobat" (Rasul-rasul 17: 30).

Ngaku Yesus salaku Gusti. "Kieu nya aya cai; Naon anu ngahalangan kuring janten dibaptis? Tur Sareng Pilipus, upami anjeunna percanten sadayana sadayana haté anjeun ngandoskeun anjeunna tiasa ngadawuh sareng nyarios ka abdi percanten yen Yesus Kristus nyaeta Putra Allah" (Rasul 8: 36 -37).

Dibaptis pikeun kalisi dosa. "Jeung Petrus nyarios ka aranjeunna, tobat ye, sareng janten dibaptis ka unggal anjeun dina nami Yesus Kristus ka pangilisi tina dosa anjeun sareng maranehanana bakal nampi kanggo hadiah ti Roh Suci" (Rasul-rasul 2: 38).

Hirup kahirupan Kristen. "Anjeun mangrupakeun hiji bangsa, bangsa imamisan karajaan karajaan asli, bangsa asal di Allahna sorangan yén ye tiasa ditingalikeun tina karesep dirina anu nyebut Anjeun kaluar tina gelap kana cahaya kacida alusna" (1 Peter 2: 9).

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.