Kumaha gereja organisasi-pakaitna?
  • ngadaptar

Nuturkeun rencana organisasi anu dipanggihan dina Perjanjian Anyar, gereja Kristus mangrupakeun otonom. Iman umumna aya dina Alkitab sareng kabuhunkeun dina ajaranna nyaéta dasi kapala nu ngahijikeun éta duaan. Aya markas puseur gareja, sareng moal aya organisasi punjul ti para kokolot masing-masing jamaah lokal. Jamaah ngagaduhan sacara sukarela dina dilereskeun sareng yatim yuswa yuswa, dina da'wah manéh dina widang anu anyar, atanapi aya di karya anu sanés.

Anggota garéja Kristus ngalaksanakeun opat puluh akademi sareng sakola sekundér, sareng sareng tujuh puluh lima panti asuhan jeung imah bumi yuswa yuswa. Aya sakitar majalah 40 sareng tabloid sejen anu diterbitkeun ku anggota individu gareja. Program radio sareng televisi nasional, katelah "The Herald of Truth", disponsoran ku garéja Highland Avenue di Abilene, Texas. Loba anggaranana ageung tina $ 1,200,000 nyumbang sacara bébas-gratis ku gereja séjénna Kristus. Program radio ayeuna ngadangukeun langkung ti langkung ti stasiun radio 800, sedengkeun program televisi ayeuna muncul dina langkung ti 150 stasion. Usaha radio anu sanésna ogé dipikawanoh salaku "World Radio" téh gaduh jaringan stasion 28 di Brazil wungkul, sareng aktipkeun sacara efektif di Amérika Serikat sareng sababaraha nagara-nagara deungeun sanesna, tur bakal diproduksi dina basa 14. Program iklan éksténsif dina majalah nasional ngarah dimimitian dina bulan Nopémber 1955.

Henteu aya konvénsi, rapat taunan, atawa publikasi resmi. The "dasi anu kabeungkeut" mangrupakeun kasatiaan umum kana prinsip restorasi Kristen Perjanjian Anyar.

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.