Kumaha anu gereja Kristus diatur?
  • ngadaptar

Dina unggal jamaah, anu parantos aya cukup lila pikeun jadi dikelompokeun sacara pinuh, aya seueur seueur kokolot atanapi presbyter anu dijadikeun badan. Ieu lalaki dipilih ku jamaah satempat dina dasar kualifikasi anu parantos dina Kitab Suci (1 Timothy 3: 1-8). Porsi sahandapeun kokolotna nyaéta deacons, guru, sareng evangelists atanapi menteri. Kiwari dimungkinkeun teu gaduh otoritas sarua atanapi punjul ti para kokolot. Para kokolot anu angon atanapi nonoman anu ngajabat di Masih Kristus nurut Kaputusan Anyar, anu mangrupakeun salah sahiji konstitusi. Aya otoritas earthly punjul ti sesepuh di garéja lokal.

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.