Pitulung: Cara Ngamutahirkeun Propil Garéja aya
  • ngadaptar
Pikeun ngapdet profil garéja nu tos aya,

Upami anjeun ngagaduhan pendaptaran anu aktif

  1. Asup ka ramatloka maké Kapercayaan akun anjeun.
  2. Dina widang Pilari, tulis ngaran jamaah anjeun. Upami hasilna némbongkeun seueur gereja anu henteu ngandung nami garéja anjeun, klik "Sadaya Kecap" dina kriteria Milarian.
  3. Klik judul jamaah anjeun pikeun nyandak anjeun ka halaman profil garéja.
  4. Di luhureun profilna (upami Anjeun lebet), anjeun bakal nempo tombol Edit. Hover ngaliwatan tombol Edit sarta klik Apdet Propil pamaké.
  5. Pilih tab anu mana waé pikeun dirobah.
  6. Sakali parantosan parantos réngsé, klik tombol Apdet di bagian handap bentuk.

Upami anjeun henteu ngagaduhan pendaptaran anu aktif tapi anjeun garéja aya dina diréktori kami

  1. Buka link Directories dina ménu utama di bagian luhur halaman.
  2. Klik Apdet hiji Propil Garéja Geus aya.
  3. Eusian formulir.
  4. Sanggeus ngirimkeun formulir, anjeun bakal dibawa ka halaman pamayaran. A pamayaran $ 29 diperyogikeun pikeun diapdet ka profil garéja anjeun.
  5. Saatos pendaptaran anjeun nampi sareng anu disatujuan, anjeun bakal nampi email kana landihan sareng sandi anyar anjeun.
  6. Sakali anjeun nampi ngaran pamaké sareng kecap akses anjeun, anjeun tiasa lebet kana ramatloka sareng nuturkeun paréntah dina "Upami anjeun ngagaduhan pendaptaran anu aktip.

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.