Pitulung: Cara Nyieun Profil Garéja Anyar
  • ngadaptar

Kanggo nyiptakeun profil garéja anyar, mangga lengkah di handap ieu:

  1. Pariksa heula pikeun ningali upami anjeun aya garéja anjeun dina diréktori urang. Upami heunteu, tuturkeun léngkah Ngaénggalkeun Propil Garéja Geus aya.
  2. Upami gereja henteu aya dina diréktori kami, eusian formulir ieu Ngadaptar Propil Garéja Anyar.
  3. Saatos formulir réngsé, anjeun bakal diarahkeun ka kaca pamayaran. Pamayaran diperyogikeun pikeun ngaktipkeun profil anjeun.
  4. Saatos pembayaran, anjeun geura-giru bakal nampi email konfirmasi yén rekening anjeun ayeuna aktip.
  5. Sakali anjeun nampi konfirmasi, anjeun bisa asup kana rekening anjeun pikeun ngedit propil garéja.

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.