Alloh Dupi Cikal
  • ngadaptar
Gusti Alloh Alloh Alloh nya ngajajah kanggo Anjeunna Sih leres Allah Awesome. Langit sareng Bumi henteu tiasa ngamuatkeun Anjeunna kanggo Anjeunna langkung seueur ti sadayana yén kami ningali sareng terang janten. Maha Agung Maha Agung sareng kakuatanana henteu diukur. Rama sawarga kami anu suci tur cinta-Na langgeng. Hikmah-Na ngaleuwihan sadaya pamahaman manusa. Langit jeung Bumi terus-terusan nyanyi pujian Nya kanggo Anjeunna pantes.

Teu aya deui anu sapertos Gusti kanggo Mantenna tiasa Raja raja sareng Lords Lords. Lalaki bakal neangan karapihan dina waktos kaributan, tapi aranjeunna ngan saukur milarian eta upami aranjeunna neangan Pangeran Peace. Karapihan asli ngan asalna tina Pangéran Alloh Gusti urang sareng Karapihan anu ngaleuwihan sadaya kasenian. Neangan Gusti ku sadayana haté anjeun sareng terang yén Anjeunna aya dina jangkauan anjeun. Allah kanggo anjeun sareng Anjeunna henteu ngerjakeun anjeun sanajan anjeun nalangsara ngaliwatan percobaan sareng kasulitan. Sieun teu PANGERAN sareng anjeun sareng Anjeunna pantes muji anjeun.

Alloh janten salah sahiji urang liwat Yesus, sareng liwat getihna urang janten pantes Alloh kanggo Anjeunna parantos dikumbah dosa-dosa urang. Rama sawarga urang ditebus ku urang ngaliwatan Domba. Kami geus dirobah sareng anu dipenerkeun dina nami Gusti Yesus Kristus sareng Roh Suci anu Alloh Alloh swt. Isa Al Masih mangrupakeun dasar batu utamina parantos ditempatkeun unggal urang di Bait Allah éndah sareng suci anu ngagaduhan tempat cicing Allah di Roh Suci. Rama Suci urang pantes waktos sareng ladenan di pakebonan Gusti.

Percanten ka PANGERAN ku sadayana haté anjeun sarta nyaho yén Anjeunna bakal meta. Sok saha sing saha anjeun teu nyalira pikeun Malaikat Menteri PANGERAN ka jalma anu aya pikeun meunangkeun kasalametan. PANGERAN mikanyaah ka anjeun sareng Anjeunna sareng anjeun. Anu bisa nangtung ngalawan Gusti of Hosts? Teu aya anu bisa jeung moal aya anu kungsi ngalakukeunana. Henteu pati di perasaan yén I Great nyaéta anu saha anu kahadean anjeun. Muji ka Gusti Alloh Nu Maha Kawasa pikeun Anjeunna pantes.

Gereja Kristus ngabagéakeun anjeun nyembah ka PANGERAN ku urang. Kami di dieu pikeun ngawula ka Allah sareng ngabantosan anjeun dina jalan anjeun sareng Gusti. Didatangan garéja Kristus di komunitas Anjeun.

Alwaysta sok pelesir porsi garéja Gusti urang. Lamun kuring bisa dijadikeun naon jasa pikeun anjeun punten ulah ragu pikeun nelepon. Anjeun tiasa ngahubungan abdi iraha wae nganggo telepon di (319) 576-7400 atanapi nganggo email dina: alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana..

Pikeun ngabalukarkeun Kristus,

Silbano Garcia, II.
Evangelist

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.