Dibere nyaho Us
  • ngadaptar

"Salam karana sareng ciuman suci. Gereja Kristus salam anjeun."- Rum 16: 16

Wilujeng sumping ka ramatloka urang. Kadatangan anjeun ka dieu tos ngaapresiasi pisan, sareng urang neneda yén anjeun bakal hoyong ngadatangan urang nyalira salaku urang nyembah sareng Alloh Alloh swt urang babarengan salaku hiji kulawarga.

Dina ramatloka ieu anjeun tiasa diajar ngeunaan gereja Kristus. Anjeun tiasa ngadaptarkeun kursus susuratan Alkitab, atanapi anjeun tiasa badé terang langkung seueur anu aya patarosan anjeun tiasa masihan ku Alkitab.

Gereja Kristus mangrupakeun kulawarga barudak Allah nu kasalametan ku rahmat Alloh sareng tiasa ngintunkeun sareng Gusti urang sareng sasama urang. Aya seueur jamaah di gereja Kristus liwat kaluar dunya. Di garéja Gusti anjeun bakal mendakan jalma anu umurna seueur sareng seueur jalma hirup anu parantos dilebetkeun kana ukhuwah anu ngahiji asih sareng ditampa sacara. Kami gumbira dina kado adi Gusti parantos masihan kami, sareng kami tiasa bagikeun hadiah sareng berkah sareng anjeun. Punten terang yen aya tempat anu husus kanggo anjeun sareng kulawarga anjeun di antara gereja Kristus.

Thread of Restorasi

ngundeur dieu

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.