Fishing sareng 21st Century Net
  • ngadaptar

Ministries Internét diadegkeun dina bulan Méi 1, 1995. Ministries Internét nyadiakeun seueur gereja sareng angka nu jumlahna ageung ku Kristen sareng leungit inpo jiwa sareng pustaka ngeunaan Kristus sareng garéja-Na. Kecap Alloh disayogikeun pikeun saha waé dina internét, sareng Alkitna online urang anu tos dipaca ku jalma di nagara-nagara anu henteu larangan maca Kitab Suci Suci. Kami nyadiakeun Bibles online dina basa Inggris, basa Spanyol, Rusia, jeung Vietnam. Ieu ngawengku salinan Vérsi Prabu James, Amérika Standard Vérsi, sareng Revisi Standar Revisi. Studi Alkitab online disadiakeun pikeun non-Kristen sarta Kristen. Papan Perumahan Online kami nyayogikeun inpormasi penting ngeunaan warta sarta émbaran pikeun sakabéh gereja Kristus di sakuliah dunya.

Internet Ministries nyadiakeun Diréktori Di sakuliah dunya tina gereja Kristus, Kaanggotaan Universal Kristen, Sakola sareng Akademi, Paguron luhur, Institutes Alkitab sareng Sakola Preaching, publikasi sareng majalah babarayaan, toko buku Kristen, gereja sareng situs wéb dina Internét, katalog misi tina gereja Kristus.

Sajumlah kamenterian panawaran pareum dipikawanoh ogé bakal dipikawanoh ku Komunitas Internet ngaliwatan church-of-Christ.org sapertos Sakola Alkitab Dunya, Jalan Alkitab Roadmap, Lads to Pamingpin, Lambert Book House, Project AS Dinten ieu, Usaha Kristen Dunia Dunya, Kecap sapertos, Kamentrian Radio Kahirupan, Universitas Faulkner, sareng seueur deui anu sanésna.

Ministries Internét ngabébaskeun rohangan wéb pikeun sababaraha jamaah sareng menteri di sakuliah dunya anu kagungan dana anu diperlukeun pikeun ngamajukeun Injil Kristus dina Internét. Gusti Ministries Internét daék bakal ngalajengkeun gawereja di Gereja Kristus jeung ngamajukeun Dunya Evangelism sacara online.

Hatur nuhun kanggo pangrojong solat anjeun.

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.