Naha gereja Kristus percanten predestination?
  • ngadaptar

Ngan ukur aya sareng rasa sanésna Allah témpélkeun soleh janten déwa anu langgut tur langgeng kaleungitan sacara langgeng. Pernyataan ti Rosululloh Peter, "Tina hiji bebeneran kuring ngarasa yén Alloh henteu hormat ka jalma, tapi saban bangsa sieun yén anjeunna séhat-Na jalanna bener nya ditarima heula" (Rasul 10: 34-35.) Ditempatkeun ku hiji bukti yen Allah henteu diturutan individu pikeun salamet atanapi kaleungitan sacara langgeng, tapi unggal lalaki nangtukeun takdir sorangan.

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.