Dupi garéja Kristus percanten ka surga sareng naraka?
  • ngadaptar

Enya. Pernyataan Kristus dina Mateus 25, sareng nguap sanésna mah dicandak ku harga banté. Hal ieu percaya yén saatosna unggal lalaki kedah sumping sateuacan Pangéran dina judgment sarta yén anjeunna bakal dibéré hak nurutkeun anu ngalaksanakeun anu aya nalika anjeunna mukim (Ibrani 9: 27). Sanggeus penerbangan anu dibéré kasenian anjeunna bakal nyéwa langgeng di langit atanapi naraka.

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.