Naha anggota gereja Kristus percanten kalahiran parawan?
  • ngadaptar

Enya. Pernyataan dina Yesaya 7: 14 dicokot salaku nubuat kalahiran parawan Kristus. Petikan Perjanjian Anyar sapertos Mateus 1: 20, 25, ditarima di peunteun beungeut salaku deklarasi lahir parawan. Kristus katampi minangka hiji-hijina Putra Allah anu parantos, dihijikeun dina jalmana sulpat sampurna sareng wawanen sampurna.

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.