Misi Bantuan bencana
  • ngadaptar


Kamentrian Bantuan Bencana nyadiakeun hidangan gratis, panerapan leutik / barang dapur sareng sukarelawan pikeun ngabersihan tempat korban bencana dina sababaraha alam - banjir, hurricanes, angin puyuh, kahuruan, lini, jeung sajabana. misi pikeun netepkeun studi bibel dina wewengkon urang nulungan. Kalayan bantuan gereja daérah anu aya di daérah anu salamet, kami sanggup ngaladénan saloba 4,000 jalma per poe ku dapur mobile urang.

Coba we ngabagikeun asih jeung pamahaman Yesus sareng maranehna. Simkuring hoyong aranjeunna terang yen Allah paduli sareng urang ogé. Alatan upaya sukarelawan di ieu misionaris di imah ieu, ratusan studi bibel anu parantos dilakukeun tur urang sadar seueur jalma anu dibaptis ka Kristus. Pangpentingna, sukarelawan urang aya pikeun ngabantu garéja lokal.



Inpormasi kontak:

Misi Bantuan bencana
402 Center Jalan St.
Lake Jackson, TX 77566

website: www.disasterassistancecoc.com

Mike Baumgartner, Présidén / CEO
surélék: alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.