Diréktori
  • ngadaptar

Daptar diréktori kami dijieun husus pikeun gereja Kristus sareng sanés anu sanésna. Kami moal daptar gereja anu make alat musik dina jasa ibadah maranéhanana, sareng lamun anjeun garéja nganggo ngaran anu sanés punten ulah daptar di dieu.

Sateuacan ngintunkeun inpormasi gareja anjeun atanapi ngadamel pangénggalan heula anjeun kedah ngadaptarkeun "Account Login". Ieu bakal ngidinan anjeun mikeun ngenalkeun inpormasi jamaah anjeun ka diréktori urang sering-pangabutuh. Harga jasa taunan $ 29 (USD) anu diperlukeun. Kana nampa bayaran pamayaran anjeun bakal tiasa ngalebetkeun data anjeun kana "Diréktori Di sakuliah dunya tina Gereja Kristus" kami sarta "Diréktori Kristus Online Online" (gereja sareng situs wéb) dina no biaya tambahan sapanjang taun.

Anjeun tiasa mayar kanggo "Account Login" anjeun nganggo kartu debit atanapi kartu kiridit. Ministries Internét nganggo server pamayaran aman ngaliwatan PayPal.com.


Pamayaran anjeun bakal ngabantosan urang neraskeun jasa ieu berharga pikeun gereja Kristus ngaliwatan dunya.

Mungkin alhamdulilah anjeun, sareng hatur nuhun kanggo ngalenyepkeun data jamaah anjeun di urang "Diréktori Dunya di gereja Kristus" na urang "Diréktori Garéja Kristus Online"

Naha garéja atanapi mentri anjeun peryogi ramatloka?

Urang tiasa mantuan. Pangwangun Ramat online kami gampang jeung gratis pikeun make-seueur rencana hosting anu dibayar. Upami diperlukeun, urang tiasa ngararancang situs wéb anu murah pisan. klik di dieu atanapi dina logo Website pikeun leuwih rinci.

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.