Gereja Tim Tanggapan Bencana Kristus
  • ngadaptar


Tim Tanggapan Bencana geuwat sadia pikeun jamaah lokal dina daérah anu katarajang bencana. Tujuan Tanggapan Tanggapan Bencana nya éta pikeun mantuan jamaah lokal pikeun ngiringan sareng narima sukarelawan pikeun ngabantosan pangabutuh émosional jeung spiritual para korban bencana sareng ngabantosan aranjeunna dina tahap ngabersihan anu ngawangun sareng ngabenerkeun.

Tim Tanggapan Bencana bakal mawa handap kana situs musibah pikeun ngabantosan jamaah lokal pikeun ngahontal komunitasna:

Mobile Dapur
Mobile Pancuran Trailer
Dilatih Coordinators
Bisi gandeng alat lengkep
Pakakas Kaséhatan
Clean-Up kit
Pakakas orok
Pakakas sakola

Tim Tanggapan Bencana mésér kadaharan anu disayogikeun ka sadaya komunitas di daérah musibah ogé bahan pawon, suplai rumah tangga, alat-alat, panyabutan tina lebu, sareng sajabana.



Naon nawarkeun tim bencana

Dilatih Répon 1st Coordinator Relawan dibawa ka ngabantu jamaah anjeun nyetel usaha relief gawé bareng distribution, ngabersihan sareng ngawangun deui fase

Unit Dapur Mobile Dagang Mobile 30 'dibawa ka ngalayanan hidangan 3,000-4,000 / dinten kanggo masarakat sareng sukarelawan

Trailer Alat Semi Alat Tanggapan 1st sareng sababaraha gandengan bisi kayu tambahan anu disebatkeun ku kawtekahan, ranté saw, shovels, hammers, wheelbarrows,

RV urang dibawa ka nulungan sukarelawan imah

Gandengan kakean pikeun sukwan

Database rébu sukarelawan anu ngadaptarkeun sareng DRT anu disiring pikeun jalan

Tim Tanggapan Bencana ngabantosan mésér dahareun jeung bahan wangunan

Gereja Tim Tanggapan Bencana Kristus
Jalan Jalan 836 S. Brown
Vandalia, OH 45377

website: www.churchesofchristdrt.org
surélék: alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.


Urang bakal bagja méré inpormasi satuluyna anu anjeun butuhkeun. Kami sadia pikeun datangna ka jamaah anjeun kanggo ngawakilan usaha saheulaanan kaliwat. Mangga nelepon Tim Tanggapan Bencana pikeun ngajadwalkeun presentasi a.

Upami anjeun hoyong langkung seueur inpormasi kawiloskeun ka Steve Liles di 937-689-5725 atanapi Karen Kofahl di 214-734-9647.

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.