Gereja Kristus Bencana Relief Usaha Nyarita
  • ngadaptar


Usaha Relief Bencana Bereja Kristus geuwat ngabales sagala musibah utama di buana Amérika Sarikat. Urang ngahubungan kapamimpinan Gereja lokal Kristus di atanapi deukeut daérah anu musibah. Mun kapamimpinan anu nyebutkeun jamaah lokalna hayang nulungan, urang kirimkeun ka giliran trekload kongkotim dina dahareun darurat, kasehatan pribadi, lembaga anu ngurus orok, cai, suplai beberesih, sareng jangkep pangabutuh dasar dasar aranjeunna pikeun aranjeunna pikeun nyebarkeun korban bencana . Ieu suplai kanggo dibikeun ka saha waé anu kapangaruhan ku bencana, henteu paduli kaom lomba, cipta asal, asal, jenis kelamin, atanapi agama. Kami korporasi nirlaba 501 (c) (3). nu employ lima belas personel mayar. Kasuksésan organisasi urang najan éta ku sabab ti ratusan relawan anu ngabantuan kami. Sukarelawan ngabantosan ngarak paling seueur suplai ieu di gudang kami di Nashville ngarah siap disebarkeun pas aranjeunna nampi, supir supir treuk urang sukarelawan. Jamaah Lokasi Garéja Kristus-nagara Lokal di nagara bawaanana ngaktifkeun waktos sareng ngalebetkeun suplai disadiakeun pikeun korban bencana di daérahna.



TAROS KAMI

Alamat surat:
Garéja Kristus Bencana Relief Usaha, Inc.
PO Box 111180
Nashville, TN 37222-1180

Alamat jalan:
410 Sekutu Girang
Nashville, TN 37211

Telepon: 615-833-0888
Bébas tol: 1-888-541-2848
Fax: 615-831-7133
website: www.disasterreliefeffort.org
E-mail: alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.


meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.