Ku naon hartosna teu gareja ngamankeun dukungan finansial?
  • ngadaptar

Saban poé kahiji saminggu anggota garéja "parantosan di toko-jalma nalika aranjeunna aya perkosa" (1 Korinta 16: 2). Jumlah kado individu anu umumna dipikawanoh waé ka anu masihan na Gusti. Kurban-gratis bébas ieu nyaéta-hijina panggero anu ngajadikeun gareja. NO évaluasi atanapi punggutan lianna. Taya kagiatan anu nyieun duit, sapertos basar atanapi sayangan, kalibet. Jumlah total upami kira $ 200,000,000 dirumuskeun dina hal ieu unggal taun.

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.