imah

nu gereja Kristus

Saha gereja Kristus sareng anu aranjeunna percanten?

Kami undenominational sareng teu boga markas sentral atanapi présidén. Kapala garéja anu euweuh lian, janten Yesus Kristus (Epesus 1: 22-23).

Unggal jamaah di gereja Kristus-na nyaeta otonom, sareng nya Firman Alloh anu ngahijikeun urang kana Hiji Iman (Epesus 4: 3-6). Urang turutan ajaran Yesus Kristus sareng Rasul-Na suci, sanés ajaran manusa. Kami ngan urang Kristen!
  • anjeun pilari pikeun anyar kulawarga garéja pikeun neuleuman tur ibadah kalawan? Urang bakal resep nyaho deui ngeunaan anjeun jeung kulawarga anjeun. Gereja Kristus ngabagéakeun anjeun.
  • Milarian urang panganyarna hutbah? Dengekeun atanapi diundeur salinan kiwari. Aksés kami khotbah ngadangu ti sababaraha da'wah di sakuliah dunya.
  • Ngahiji sareng Kami Minggu ieu ibadah! Kami gaduh rébuan jamaah di sakuliah dunya keur genah Anjeun. Tingali diréktori online kami pikeun manggihan garéja deukeut anjeun.
  • ngadaptar

diajar Ngeunaan Garéja urang

Kami nyarios dimana Alkitab nyarios sareng kami jempe dimana Alkitab jempé. Kami undenominational sareng teu boga markas sentral atanapi présidén.
Baca selengkapnya Ngeunaan gereja Kristus
Para garéja anu sanés aya lain mangrupa Yesus Kristus (Epesus 1: 22-23).

Unggal jamaah di gereja Kristus-na nyaeta otonom, sareng nya Firman Alloh anu ngahijikeun urang kana Hiji Iman (Epesus 4: 3-6). Urang turutan ajaran Yesus Kristus sareng Rasul-Na suci, sanés ajaran manusa. Kami ngan urang Kristen!
Maca deui

Naon tiasa nyangka

sabot ngadatangan urang Doa: Salila jasa ibadah sababaraha ti lalaki bakal mingpin jamaah di solat umum.
We nyembah ka Allah dina sumanget jeung bebeneran
Nyanyi: Kami sing nyanyi sababaraha lagu sareng tembang pamujaan babarengan, dipimpin ku saurang pamimpin lagu na atanapi langkung. Ieu bakal ditembangkeun a capella (tanpa iringan ku alat musik).

Dahar peuting Gusti: Urang partake tina dahar peuting Gusti unggal Minggu, nuturkeun pola garéja abad kahiji.
Maca deui

Misi surya Filipina

Kalayan leuwih ti hiji pulo 7,000 sareng populasi nu gedé tina 104 juta, Filipina mangrupakeun bangsa utama sareng gateway strategis ka Asia.
Panggihan Kumaha Pikeun ngiringan

Seueur Filipinos tiasa damel di Cina, bangsa Asia séjénna, sareng kalér wétan tengah, dimana tiasa ngagaduhan posisi pangaruh. Peran konci sareng waktos kanggo pamuter Solar.

Garéja Gusti urang parantos aya di Filipina salila sababaraha taun kusabab upaya misi saméméhna sareng anu ayeuna. Kiwari aya diperkirakeun jamaah 800.
Maca deui

Urang Manten Ngeunaan Hirup

Awak Kristus


Gereja Kristus ngabagéakeun anjeun nyembah ka PANGERAN ku urang. Kami di dieu pikeun ngawula ka Allah sareng ngabantosan anjeun dina jalan anjeun sareng Gusti. Didatangan garéja Kristus di komunitas Anjeun. Alwaysta salawasna pelesir porsi kulawarga Allah. Lamun urang tiasa janten jasa mana wae ka anjeun punten ulah ragu pikeun nelepon atanapi nyerat.

Diajar More ngeunaan Kami

Ngundeur khutbah
Baca Blog kami
Tim urang
pidio
“Gereja Kristus nyaeta naon mah sareng anu kulawarga mah kuring néangan jeung diperlukeun. Kami ngahatur nuhun ka Kamentrian Internet pikeun ngabagi manéh Kristus sareng urang. Allah alus! "

urang Kamentrian Online

Silbano Garcia, II. Evangelist
Silbano Garcia, II. boga fungsi minangka evangelist pikeun gereja Kristus, sarta mangrupakeun Pangadeg Internet Ministries. Brother Garcia parantos ngalaksanakeun pagawean da'wah di nagara: California, Colorado, Florida, Idaho, Iowa, New York, sareng Texas. Anjeunna oge geus diajarkeun di rapat Injil di sakuliah dunya. Dina bulan Méi 1, 1995 anjeunna tiasa dianggo dina nyebar Internét Gateway munggaran kanggo gereja Kristus di sakuliah dunya aya di www.church-of-Christ.org. Kamentrian online ieu terus ngawula salaku hub dina Internét kanggo gereja Kristus di sakuliah dunya.

Brother Garcia katelah Evangelist Internét sareng pelopor dina widang Evangelism Internét. Anjeunna parantos ngabantosan dina ratusan jamaah pikeun ngagunakeun internét pikeun wahana pikeun nyebarkeun Injil Yesus Kristus. Usaha online-Na parantos dikenalkeun ku sadaya grup denominasi saatos dunya dunya.

Diajar langkung seueur Ngeunaan Kamentrian Internet

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.