Çfarë duhet të presim kur na vizitoni

Kishat e Krishtit
  • Regjistrohu
Kjo është ajo që mund të prisni kur na vizitoni.


Lutja: Gjatë shërbimit të adhurimit, disa prej burrave do të udhëheqin kongregacionin në lutje publike.
Veprat 2: 42 "Dhe ata vazhduan të duronin në doktrinën dhe shoqërimin e apostujve, në thyerjen e bukës dhe në lutjet.

Duke kënduar: Ne do të këndojmë së bashku disa këngë dhe himne, të udhëhequr nga një ose më shumë udhëheqës të këngëve. Këto do të këndohen me një kapele (pa shoqërimin e instrumenteve muzikore). Ne këndojmë në këtë mënyrë sepse ndjek modelin e kishës së shekullit të parë dhe kjo është e vetmja lloj muzike e autorizuar në Dhiatën e Re për adhurim.

Efesianët 5: 19 "duke folur me njëri-tjetrin në psalmet, himnet dhe këngët shpirtërore, duke kënduar dhe duke bërë melodi në zemrën tënde Zotit"

Darka e Zotit: Ne marrim Darka e Zotit çdo të diel, duke ndjekur modelin e kishës së shekullit të parë.


Veprat e Apostujve 20: 7 "Tani ditën e parë të javës, kur dishepujt u mblodhën për të prishur bukën, Pali pritej të nisej të nesërmen dhe u foli atyre duke vazhduar deri në mesnatë".

Në pjesëmarrjen e Darkës së Zotit kujtojmë vdekjen e Zotit derisa Ai të vijë përsëri.

1st Corinthians 11: 23-26 Sepse unë mora nga Zoti atë që ju transmetova edhe juve; se Zoti Jezus, të njëjtën natë në të cilën u tradhtua, mori bukën dhe, pasi falenderoi, e theu dhe tha: "Merrni, hani; ky është trupi im i thyer për ju; bëjeni këtë në përkujtimin tim ". Në të njëjtën mënyrë, mori edhe kupën pas darkës, duke thënë: 'Kjo kupë është besëlidhja e re në gjakun tim. Bëni këtë, sa herë që ta pini, në përkujtimin tim ". Sepse sa herë që hani nga kjo bukë dhe pini këtë kupë, ju shpallni vdekjen e Zotit deri sa të vijë ai.

Dhënia: Ne japim një donacion për punën e kishës çdo ditë të parë të javës, duke kuptuar se Perëndia ka bekuar me bollëk secilin prej nesh. Kisha mbështet shumë vepra të mira që kërkojnë mbështetje financiare.


1st Corinthians 16: 2 "Ditën e parë të javës le të vijë secili prej jush diçka mënjanë, duke mbledhur deri sa të ketë mbarësi, që të mos ketë mbledhje kur të vij".

Studimi i Biblës: Ne angazhohemi në studimin e Biblës, kryesisht nëpërmjet predikimit të Fjalës, por edhe nëpërmjet leximit të Biblës dhe mësimit të drejtpërdrejtë.


2nd Timothy 4: 1-2 "Unë ju bëj thirrje, pra, përpara Perëndisë dhe Zotit Jezu Krisht, të cilët do të gjykojnë të gjallët dhe të vdekurit në shfaqjen e Tij dhe në mbretërinë e Tij: Prediko fjalën, jini të gatshëm në sezonin dhe jashtë sezonit, qortoni, nxitoni, me gjithë durimin dhe mësimin ".

Në mbylljen e predikimit, një ftesë do të shtrihet tek cilido që dëshiron të përgjigjet. Për të mësuar më shumë rreth krishterimit, për t'u bërë i krishterë ose për të kërkuar lutje të kishës, ju lutemi të bëni të njohur nevojën tuaj.

Shërbimi ynë i adhurimit konsiderohet tradicional për kishat e Krishtit. Nuk është bashkëkohore ose instrumentale. Ne përpiqemi ta adhurojmë Perëndinë në Shpirt dhe në të Vërtetën.

John 4: 24 "Perëndia është Frymë, dhe ata që e adhurojnë duhet të adhurojnë në frymë dhe në të vërtetën".

Marr Në kontakt

  • Ministritë e internetit
  • PO Box 146
    Spearman, Texas 79081
  • 806-310-0577
  • Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.