burime
  • Regjistrohu
Faleminderit që keni vizituar Qendrën tonë të Burimeve Kristiane. Kjo faqe burimore u krijua për të mirën e të gjithë të krishterëve dhe atyre që kërkojnë të dinë më shumë për Zotin. Ne kemi bashkuar një listë të burimeve të krishtera në internet që do të shërbejnë për të pajisur shenjtorët për shërbesë nëpërmjet njohjes së Fjalës së Perëndisë. Të gjitha Bibliotekat dhe Botimet e krishtera të renditura në këtë pjesë janë në pronësi dhe operohen nga anëtarët e kishave të Krishtit.

Nëse dëshironi të keni librarinë tuaj të krishterë, botimin e krishterë, ose ndonjë burim tjetër të krishterë të shpallur në këtë faqe na dërgoni email në Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.. Kërkesa juaj do t'i jepet konsideratë serioze.

Në Menunë kryesore të listuara më sipër, mund të klikoni në ndonjë nga lidhjet që gjenden në skedën "Burime" për të hyrë në ndihmën në internet dhe artikujt me interes.

Është një gëzim dhe një bekim për t'i shërbyer kishave të Krishtit dhe botës në linjë me lajmin e mirë të Jezu Krishtit, Zotit. Ne shpresojmë që të shërbejmë ty. Hiri i Perëndisë, dashuria e Jezusit dhe paqja e Shpirtit të Shenjtë të jenë me ju dhe me familjen tuaj përgjithmonë.

A ka kisha apo ministri juaj një faqe interneti?

Ne mund te te ndihmojme. Website Builder ynë në internet është i lehtë për t'u përdorur dhe i lirë për t'u përdorur me ndonjë nga planet tona të pagesave të paguar web. Nëse është e nevojshme ne mund të krijojmë një faqe interneti profesionale me kosto të ulët. Kliko këtu ose në logon e internetit për më shumë detaje.

Marr Në kontakt

  • Ministritë e internetit
  • PO Box 146
    Spearman, Texas 79081
  • 806-310-0577
  • Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.