Pulpit Preview

Kishat e Krishtit
  • Regjistrohu

Mark N. Posey, redaktor


Pamja e Pulpit është një periodik fetar për predikuesit. Është falas dhe mund të merret duke dërguar një kërkesë për: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë..

Marku ka shërbyer si Ministri i Pulpit në Kishën Austinville të Krishtit që nga 1994. Ai ka diploma nga Universiteti Freed-Hardeman, Universiteti i Lipscomb dhe Seminari i Riformuar. Ndërsa në FHU, ai ishte marrësi i bursës Guy N. Woods për predikimin. Ka dhënë mësim në kurset e Biblës në Universitetin Bear Valley, Kolegjin Ndërkombëtar Kristian dhe Universitetin Faulkner. Ai ka bërë punë misioni në Ishujt Karaibe dhe në Evropën Lindore. Ai bën mësim dhe predikim të gjerë në Ukrainë çdo vit. Ai predikon në katër deri në gjashtë mbledhje të ungjillit në vit dhe flet për leksionet dhe seminaret e vëllazërisë. Ai është bashkëdrejtues për javën e Morgan County në Maywood Christian Camp në Hamilton, AL dhe shërben në këshillin këshillues. Ai punon ngushtë me programin Lads to Leaders.

Ai boton një periodik fetar për predikuesit me titull Pulpit Preview. Është falas dhe mund të merret duke dërguar një kërkesë për: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë..


Shtatë Dimensionet e Dashurisë!

Perëndia është Lavdia e Tij e Madhe që Ai ka bërë!


Pse duhet t'i frikësohemi Perëndisë?

Si të ndërtojmë një kishë të fortë lokale?

Marr Në kontakt

  • Ministritë e internetit
  • PO Box 146
    Spearman, Texas 79081
  • 806-310-0577
  • Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.