ministritë
  • Regjistrohu
Faleminderit që keni vizituar faqen tonë të Ministrive të kishave të Krishtit. Kjo faqe u krijua për të mirën e të gjithë të krishterëve dhe atyre që kërkojnë të dinë më shumë për Zotin. Nëse jeni të interesuar të jeni të përfshirë në ndonjë lloj shërbimi, ne ju inkurajojmë të kontaktoni ndonjë nga këto ministri për më shumë informacion.

Nëse dëshironi të keni ministrinë tuaj të lidhur në këtë faqe, na shkruani në Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.. Ne do të lidhim vetëm me ministritë e kishave të Krishtit. Kërkesa juaj do t'i jepet konsideratë serioze.

Në Menunë kryesore të listuara më sipër mund të klikoni në ndonjë nga lidhjet e gjetura në skedën "Ministri" për të hyrë në listën tonë të ministrive.

Është një gëzim dhe një bekim për t'i shërbyer kishave të Krishtit dhe botës në linjë me lajmin e mirë të Jezu Krishtit, Zotit. Ne shpresojmë që të shërbejmë ty. Hiri i Perëndisë, dashuria e Jezusit dhe paqja e Shpirtit të Shenjtë të jenë me ju dhe me familjen tuaj përgjithmonë.

A ka kisha apo ministri juaj një faqe interneti?

Ne mund te te ndihmojme. Website Builder ynë në internet është i lehtë për t'u përdorur dhe i lirë për t'u përdorur me ndonjë nga planet tona të pagesave të paguar web. Nëse është e nevojshme ne mund të krijojmë një faqe interneti profesionale me kosto të ulët. Kliko këtu ose në logon e internetit për më shumë detaje.

Marr Në kontakt

  • Ministritë e internetit
  • PO Box 146
    Spearman, Texas 79081
  • 806-310-0577
  • Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.