Perëndia është i mrekullueshëm
  • Regjistrohu
Zoti ynë, Zoti i Plotfuqishëm është i mrekullueshëm sepse Ai është me të vërtetë një Perëndi i Mahnitshëm. Qielli dhe Toka nuk mund ta mbajnë Atë sepse Ai është më i madh se gjithçka që shohim dhe dimë të jemi. Madhëria e Tij është e lavdishme dhe fuqia e Tij është pa masë. Ati ynë qiellor është i shenjtë dhe dashuria e Tij është e përhershme. Dituria e tij tejkalon çdo kuptim njerëzor. Qielli dhe Toka vazhdimisht këndojnë lavdërimet e Tij sepse Ai është i denjë.

Nuk ka asnjë tjetër si Zoti, sepse Ai është me të vërtetë Mbret i mbretërve dhe Zot i zotërve. Burrat do të kërkojnë paqen në një kohë trazirash, por ata do ta gjejnë vetëm nëse ata kërkojnë Princin e Paqes. Paqja e vërtetë vjen vetëm nga Zoti ynë, Zoti i Plotfuqishëm dhe paqja e Tij tejkalon çdo kuptueshmëri. Kërkoni Zotin me gjithë zemrën tuaj dhe e dini se Ai është brenda mundësive tuaja. Zoti është për ju dhe Ai nuk do t'ju braktisë, edhe kur ju vuani nga sprovat dhe vuajtjet. Mos kini frikë, sepse Zoti është me ju dhe Ai është i denjë për lavdinë tuaj.

Perëndia u bë një prej nesh nëpërmjet Jezusit dhe nëpërmjet gjakut të tij u bë i denjë për Perëndinë, sepse ai i lau mëkatet tona. Ati ynë qiellor na ka çliruar nëpërmjet Qengjit. Jemi shenjtëruar dhe justifikuar në emër të Zotit Jezu Krisht dhe në Shpirtin e Shenjtë të Zotit tonë të Plotfuqishëm. Jezu Krishti, duke qenë guri i qoshes kryesore, ka vendosur intricamente secilin prej nesh në një tempull të mrekullueshëm e të shenjtë që shërben si një vend banimi i Perëndisë në Shpirtin e Shenjtë. Ati ynë i Shenjtë është i denjë për kohën dhe shërbimin tuaj në vreshtin e Zotit.

Kini besim te Zoti me gjithë zemër dhe dijeni se Ai do të veprojë. Gjithmonë dijeni se nuk jeni vetëm për Engjëjt e Zotit të Zotit për ata që do të marrin shpëtimin. Zoti ju do dhe Ai është me ju. Kush mund të qëndrojë kundër Zotit të ushtrive? Askush nuk mund dhe askush nuk do. Merrni zemrën duke e ditur se I Madhi është Ai që qëndron në favorin tuaj. Lavdëroni Zotin tonë, Zotin e Plotfuqishëm, sepse Ai është i denjë.

Kishat e Krishtit ju mirëpresin të adhuroni Zotin me ne. Ne jemi këtu për t'i shërbyer Perëndisë dhe për t'ju ndihmuar në ecjen tuaj me Zotin. Vizitoni kishën e Krishtit në komunitetin tuaj.

Është gjithmonë një kënaqësi për t'i shërbyer kishës së Zotit. Nëse mund të jem ndonjë shërbim për ju, mos hezitoni të telefononi. Ju mund të më kontaktoni në çdo kohë me telefon në (319) 576-7400 ose përmes postës elektronike në: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë..

Për shkak të Krishtit,

Silbano Garcia, II.
evangjelist

Marr Në kontakt

  • Ministritë e internetit
  • PO Box 146
    Spearman, Texas 79081
  • 806-310-0577
  • Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.