Peshkimi me një rrjet shekullit 21st
  • Regjistrohu

Ministritë e internetit u themelua në maj të vitit 1, 1995. Ministritë e Internetit ofrojnë shumë kisha dhe numër të panumërt të të krishterëve dhe kanë humbur informacione dhe literaturë për Krishtin dhe kishën e Tij. Fjala e Perëndisë është vënë në dispozicion për këdo në internet, dhe Biblat tona në internet po lexohen nga njerëzit në vende që ndalojnë leximin e Shkrimeve të Shenjta. Ne ofrojmë Bibla online në anglisht, spanjisht, rusisht dhe vietnamisht. Kjo përfshin një kopje të versionit të Mbretit Xhejms, versionit amerikan të standardeve dhe versionit të rishikuar standard. Studimet biblike Online ofrohen për jo të krishterët dhe të krishterët. Forumet tona të Buletinit Online ofrojnë informacione të rëndësishme në lidhje me lajmet dhe njoftimet për të gjitha kishat e Krishtit në mbarë botën.

Internet Ministritë ofrojnë drejtori botërore të kishave të Krishtit, Anëtarësimi universal i të krishterëve, Shkollat ​​dhe akademitë, Universitetet, Institutet e Biblës dhe Shkollat ​​e predikimit, botimet dhe revistat e Vëllazërisë, libraritë e krishtera, kishat me faqet e internetit në internet dhe Katalog i kishat e Krishtit.

Një numër i ministrive të njohura të arritura u bënë të njohura në Komunitetin e Internetit nëpërmjet kishës së Krishtlindjeve.org, siç janë Shkolla Botërore e Biblës, Seria Biblike e Udhërrëfyesit, Lads to Leaders, Lambert Book House, Projekti USA Today, Broadcasting World Christian Radio Ministria e Jetës, Universiteti Faulkner, dhe shumë të tjerë.

Ministritë e internetit kanë dhuruar hapësirë ​​në një numër të kongregacioneve dhe ministrive në mbarë botën që nuk kanë fondet e nevojshme për të promovuar Ungjillin e Krishtit në internet. Ministritë e gatshme të internetit të Zotit do të vazhdojnë më së miri për t'i shërbyer kishave të Krishtit dhe për të promovuar Evangjelizmin Botëror në internet.

Faleminderit për mbështetjen tuaj lutëse.

Marr Në kontakt

  • Ministritë e internetit
  • PO Box 146
    Spearman, Texas 79081
  • 806-310-0577
  • Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.