Plotësoni formularin e mëposhtëm për të regjistruar kongregacionin tuaj. Regjistrimi kërkon një tarifë prej $ 29.00 në vit. Pasi regjistrimi juaj të jetë miratuar, mund të identifikoheni në llogarinë tuaj dhe të përditësoni profilin tuaj. Faleminderit!

Detajet e regjistrimit

A doni të jepni informacion shtesë?

Rregullat dhe Siguria

Etiketa e kësaj textarea mund të përfshijë një lidhje për një skedar që mund të shkarkohet si pdf. Për ta bërë këtë, ndryshoni "urltot & C" në rrugën e vërtetë të skedarit.