Цркви Христови
  • Регистрирај се

Мексико

Интернет министерствата имаат регистрирани членови на 180

Критериуми за пребарување

Конгрегација
Контакт Инфо
Агуаскалиентес
Агуаскалиентес
044 48 05 05 70
-
52-9559
-
Мексикали
Долна Калифорнија
(65)-57 9769
-
Мексикали
Долна Калифорнија
(6)-563 2883
-
Плеас де Росарито
Долна Калифорнија
2 37 81
-
Плеас де Росарито
Долна Калифорнија
2 37 81
-
Тихуана
Долна Калифорнија
-83 08 90-
-
Тихуана
Долна Калифорнија
--66 25 12 90-
-
Тихуана
Долна Калифорнија
(9166) 85-74-28
-
Тихуана
Долна Калифорнија
--66 27 41 37-
-
Тихуана
Долна Калифорнија
-83 08 90-
-
Тихуана
Долна Калифорнија
-21 63 95-
-
Тихуана
Долна Калифорнија
(9166) 85-74-28
-
Ensenada
Долна Калифорнија Норте
(646) (153-1206)
-
Висенте Герреро
Baja Clifornia
(616)-166 4456
-
Сиудад дел Кармен
Campeche
4493863589
-
Сиудад дел Кармен
Campeche
-
-
Сиудад дел Кармен
Campeche
-
-
Сан Кристобал де Ласа Касас
Чиапас
019676787336 / 019676785809
-
Санто Доминго; MPIO. De Union Juarez
Чиапас
(962) 6-27-02-21
-
Тукстла Гутиерез
Чиапас
01 (9) 61 6 76 94
-
Тукстла Гутиерез.
Чиапас
01 (9) 6 18 16 83
-
456251303502
-
Cd. Ju? Rez
Чихуахуа
(16) 17-69-35
-
Cd. Хуарез
Чихуахуа
-
-
Cd. Хуарез
Чихуахуа
(16)-14 8351
-
14 4 11 06 40
-
Чихуахуа
Чихуахуа
-
-
Чихуахуа
Чихуахуа
-18 65 34-
-
Чихуахуа
Чихуахуа
-18 65 34-
-
Ciudad Juarez
Чихуахуа
-
-
Ciudad Juarez
Чихуахуа
-
-
Хидалго дел Парал
Чихуахуа
--152 2 04 76-
-
682-26-18 y 681-04-31
-
Нови големи куќи
Чихуахуа
(169) 4-71-10
-
Нови големи куќи
Чихуахуа
(169) 4-71-10
-
Нво. Casas Grandes
Чихуахуа
-
-
Cd. Acu? A
Коахуила
(210)-775 2688
-
Ciudad Acu? A
Коахуила
877 77 22 473
-
Frontera
Коахуила
01866 6-35-59-16
-
Матаморос
Коахуила
2-01-21 Caseta
-
Матаморос
Коахуила
2-01-21 Caseta
-
Monclova
Коахуила
6322272-6335489
-
Monclova
Коахуила
-31 16 61-
-
Моралес
Коахуила
-
-
Nueva Rosita
Коахуила
-
-
Piedras Negras
Коахуила
878 37650
-
Piedras Negras
Коахуила
-
-
Piedras Negras Coahuila; Mex
Коахуила
01(8)78 3-48-74
-
Sabinas
Коахуила
86121343
-
Sabinas
Коахуила
86121343
-
Saltillo
Коахуила
(84) 12-04-88
-
(8) 4-31-49-27; (8) 4-31-34-97
-
Saltillo
Коахуила
52 (84) 11 4928-
-
Сан Педро
Коахуила
-
-
Сан Педро
Коахуила
-
-
Torre? N
Коахуила
(17) 33-14-02
-
Torre? N
Коахуила
(17) 13 34 72
-
Torre? N
Коахуила
(871) 2 - 89 - 15 - 27
-
Сиудад де Мексико
Федерален округ
01 55 56 10 62 17
-
(011) (525) 523-2055 содржи информации за Џерало Гарсија
-
Мексико
Федерален округ
56886591 / 56884269 / 55616128 / 56062799
-
Мексико Сити
Федерален округ
-
-
Дуранго
Дуранго
-12 29 51-
-
185529
-
Висенте Герреро
Дуранго
(186) 50866
-
Кортазар
Guanajuato
(411) 155 28 94; 160 23 39
-
Акапулко
Гереро
(74) 032421
-
Арчелија
Гереро
(01763) 40688
-
Арчелија
Гереро
(01763) 40688
-
Chilpancingo
Гереро
017471229933 Y 017471281919
-
Chilpancingo
Гереро
01 (747) 478-4940
-
(01733) 27246
-
(01733) 27246
-
Гвадалахара
Халиско
(0133) 36124599
-
Гвадалахара
Халиско
(3) 644-65-53
-
Гвадалахара
Халиско
6203696
-
Гвадалахара
Халиско
-
-
Гвадалахара
Халиско
629-6286
-
Гвадалахара
Халиско
(3)-641 5667
-
(3) 631-2528
-
Chalco
Мексико
044 55 19 67 91 31
-
Chalco
Мексико
044 55 19 67 91 31
-
Chalco
Мексико
044 55 19 67 91 31
-
Мексико Сити
Мексико
26085765
-
011-52-626-45-31876
-
011-52-626-45-31876
-
22324421 --- 22885873--
-
Толука
Мексико
Сантијаго Иккуинтла
Nayarit
01 (323) 235 51 22
-
Guadalupe
Нуево Леон
81343287
-
Guadalupe
Нуево Леон
(81) 836-60-63-53
-
Guadalupe
Нуево Леон
3266561; 3606954
-
Montemorelos
Нуево Леон
-
-
Нема телефон
-
Монтереј
Нуево Леон
01 52 83 57 01 51
-
346-2290 (шпански) 315-1341 (англиски)
-
Нема телефон
-
Монтереј
Нуево Леон
-342 81 38-
-
Монтереј
Нуево Леон
(8)-381 3481
-
Сан Николас де Лос Гарза
Нуево Леон
8302 2078
-
Оахака
Оахака
(9) 5156920
-
Оахака
Оахака
(9) 5156920
-
951 5200549
-
Оахака
Оахака
-
-
Oaxaca de Ju? Rez
Оахака
--51 4 44 68-
-
Оаксака де Хуарес
Оахака
-
-
(222) 1294401
-
Сан Мартин Калтенко Тохтепек Пуебла
Пуебла
(42) 140-363 y 136-328
-
Керетаро
Керетаро
01 (442) 2-34-73-18
-
Сан Хуан Дел Рио
Керетаро
01 427 2744749 - 01427 2745154
-
(52) 98-850 42 33
-
Козумел П. Ру
Quintana Roo
9878692527
-
Ciudad Valle
Сан Луис Потоси
01-481-38-1-12-65
-
Ciudad Valles
Сан Луис Потоси
Нема телефон
-
Рио Верде
Сан Луис Потоси
01 42 48 72 29 70
-
Сан Луис Потоси
Сан Луис Потоси
48-152144
-
Сан Луис Потоси
Сан Луис Потоси
48 167763
-
Сан Луис Потоси
Сан Луис Потоси
48-152144
-
Сан Луис Потоси
Сан Луис Потоси
01-48-42-12-58
-
Сан Луис Потоси
Сан Луис Потоси
01 52 48 14 45 45
-
Мазатлан
Синалоа
-
-
Емпалм
Сонора Мексико
Цел: 622 111 7561
-
Villahermosa
Табаско
01-93-55-25-83
-
Villahermosa
Табаско
01-93-55-25-83
-
Сиудад Рейноса
Tamaulipas
-26 41 46-
-
Матаморос
Tamaulipas
-
-
Матаморос
Tamaulipas
-19 10 70-
-
Матаморос
Tamaulipas
-
-
Матаморос
Tamaulipas
-
-
Матаморос
Tamaulipas
-13 59 71-
-
Матаморос
Tamaulipas
-13 59 71-
-
Матаморос
Tamaulipas
(868)-814 3420
-
(89) 26-63-65
-
Reynosa
Tamaulipas
899-9-26-06-70
-
884 40536
-
Сото ла Марина
Tamaulipas
-
-
Сото ла Марина
Tamaulipas
--835 327 10 41-
-
Сото ла Марина
Tamaulipas
-
-
Сото ла Марина
Tamaulipas
-
-
(833) 227-40-99
-
Вале Хермосо
Tamaulipas
01 868 1213400
-
Бока дел Рио
Веракруз
01 (229) 2604720
-
C? Rdoba
Веракруз
271 71 4 62 17 271 71 2 68 89
-
C? Rdoba
Веракруз
(271) 4 23 97
-
01-271-71-63433 / 01-271-73-68507
-
Coatzintla
Веракруз
01 (782) 82 3 94 05 y 01 (782) 119 23 92 al Цел: 7821179170
-
H. Tlapacoyan
Веракруз
045 2251040424
-
Нанчитал Веракруз
Веракруз
8331682835
-
Naranjos
Веракруз
01-785-5-27-37
-
Tierra Blanca Ver
Веракруз
-274 114 9743-
-
(99) 90-97-70
-
(99) 83-11-88
-
(99) 90-97-70
-
M? Rida
Јукат? Н
-
-
9276503
-
Fresnillo
Сакатекас
(493) 878-53-73
-
El Refugio; Вила Хидалго
Закатекас
-
-
El Refugio; Вила Хидалго
Закатекас
-
-
El Refugio; Вила Хидалго
Закатекас
-
-

Кои се цркви на Христос?

Која е карактеристичната молба на Христовата црква?

Историско потекло на Движењето за реставрација

Колку Христови цркви се таму?

Како црквите се организациски поврзани?

Како се управуваат Христовите цркви?

Што црквата Христова верува во Библијата?

Дали членовите на Христовите цркви веруваат во девственото раѓање?

Дали црквата Христова верува во предодреденост?

Зошто Христовата црква крштава само со потопување?

Дали се практикува крштевањето на новороденчињата?

Дали министрите од црквата слушаат исповед?

Дали молитвите се упатени кон светите?

Колку често јадеш вечера на Господа?

Каква музика се користи во обожавањето?

Дали Христовата црква верува во небото и пеколот?

Дали Христовата црква верува во чистилиште?

Со кои средства црквата обезбедува финансиска поддршка?

Дали Христовата црква има кредо?

Како некој станува член на Христовата црква?

добие Во контакт

  • Министерства за интернет
  • PO Box 146
    Спирман, Тексас 79081
  • -806 310 0577-
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.