Цркви на Христос одговор за одговор при катастрофи

Цркви Христови
  • Регистрирај се


The Disaster Response Team is immediately available to the local congregation(s) in the disaster stricken area. The purpose of the Disaster Response Team is to aid the local congregation in recruiting and receiving volunteers to assist with the emotional and spiritual needs of the disaster victims and to assist them in the clean-up and rebuilding stage.

The Disaster Response Team will bring the following to the disaster site to aid the local congregation in reaching out to their community:

Mobile Kitchen
Mobile Shower Trailer
Trained Coordinators
Completely stocked tool trailers
Health kits
Clean-Up kits
Baby kits
School kits

The Disaster Response Team purchases the food that is served to entire communities in the disaster areas as well as building materials, household supplies, tools, debris removal, etc. For those without/under insured.WHAT THE DISASTER RESPONSE TEAM OFFERS

Trained 1st Response Volunteer Coordinators brought in to help your congregation set up a relief effort working with distribution, clean up and rebuilding phases

30' Commercial Mobile Kitchen Unit brought in to serve 3,000-4,000 meals/day to community and volunteers

1st Response Semi Tool Trailer and several additional stocked tool trailers brought in loaded with generators, chain saws, shovels, hammers, wheelbarrows, basically any tool that will be needed by volunteers

RV's brought in to help house volunteers

Shower trailer for volunteer use

Database of thousands of volunteers who have signed up with DRT that are called in to work

The Disaster Response Team helps to purchase food and building material

Цркви на Христос одговор за одговор при катастрофи
836 S. Brown School Road
Vandalia, OH 45377

Веб-страница: www.churchesofchristdrt.org
Е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.


We would be happy to provide any further information you might require. We are available to come to your congregation for a presentation of past relief efforts. Please call the Disaster Response Team to schedule a presentation.

If you desire more information please contact Steve Liles at 937-689-5725 or Karen Kofahl at 214-734-9647.

Кои се цркви на Христос?

Која е карактеристичната молба на Христовата црква?

Историско потекло на Движењето за реставрација

Колку Христови цркви се таму?

Како црквите се организациски поврзани?

Како се управуваат Христовите цркви?

Што црквата Христова верува во Библијата?

Дали членовите на Христовите цркви веруваат во девственото раѓање?

Дали црквата Христова верува во предодреденост?

Зошто Христовата црква крштава само со потопување?

Дали се практикува крштевањето на новороденчињата?

Дали министрите од црквата слушаат исповед?

Дали молитвите се упатени кон светите?

Колку често јадеш вечера на Господа?

Каква музика се користи во обожавањето?

Дали Христовата црква верува во небото и пеколот?

Дали Христовата црква верува во чистилиште?

Со кои средства црквата обезбедува финансиска поддршка?

Дали Христовата црква има кредо?

Како некој станува член на Христовата црква?

добие Во контакт

  • Министерства за интернет
  • PO Box 2661
    Девенпорт, ИА 52809
  • -563 484 8001-
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.