Yagene pasamuwan Kristus mbaptis mung dening panyendhune?
  • Register

Tembung baptis asalé saka basa Yunani "baptizo" lan secara harfiah tegese, "kanggo nyelehake, tenggorokan, kanggo nyelametake." Saliyane makna harfiah kasebut, pamindhahan dipraktikake amerga praktek pasamuwan ing jaman apostolik. Luwih luwih, mung pencelupan sing cocog karo gambaran baptis kaya sing diwènèhaké déning rasul Paulus ing Rum 6: 3-5 ing pundi piyambakipun nyebataken minangka pemakaman lan wungunipun.

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.