Apa sing kira nalika ngunjungi kita
  • Register
Iki apa sing bisa ditindakake nalika ngunjungi kita.


Pandonga: Sajrone layanan ibadah sawetara wong bakal mimpin jemaah ing sembahyang umum.
Kisah Para Rasul 2: 42 "Lan padha terus kanthi tulus ing doctrine rasul lan sesambetan, ing nyuwil roti, lan ing pandonga.

Singing: Kita bakal nyanyi lagu lan pujian bebarengan, sing dipimpin dening siji utawa luwih pemimpin lagu. Iki bakal ditampa capella (tanpa iringan alat musik). Kita nyanyi kanthi cara iki amarga ngetutake pola gereja abad kaping sepisan lan iki mung jinis musik sing ditindakake ing Prajanjian Anyar kanggo ibadah.

Efesus 5: 19 "kanthi swara sora lan puji asmane lan lagu-lagu kasukman, nyanyi lan nyenengake atimu marang Gusti,"

Perjamuan Suci: We are partake saka Perjamuan Suci saben Minggu, miturut pola gereja abad pisanan.


Kisah Para Rasul 20: 7 "Saiki ing dina kapisan minggu, nalika para sakabat padha teka bebarengan kanggo nyuwil roti, Paulus, siap mangkat ing dina sabanjure, ngandika marang wong-wong mau lan terus pesen nganti tengah wengi."

Ing partaking saka Perjamuan Suci kita elinga patine Gusti nganti dheweke teka maneh.

Dèkné bakal ngekèki roti sangka swarga. "Gusti Yésus terus ngomong marang murid-muridé:" Prekara-prekara iki wis tak omongké marang kowé dongé Aku ijik bebarengan karo kowé. "Njupuk, mangan! iki awakKu sing wis pecah kanggo sampeyan; Padha nglakonana mangkene iki minangka pangeling-eling marang Aku. "Mangkono uga tuwunge sawise dhahar, pangandikane mangkene:" Cangkem iki minangka prajanjian anyar ing getihKu. Mulane, anggonmu ngombe sajrone ngemut Aku. "Sabab anggonmu mangan roti iki lan ngombe ing tuwung iki, kowé bakal martakaké pati marang Gusti nganti tumeka Panjenengané rawuh.

Menehi: We menehi sumbangan kanggo karya pasamuan saben dina pisanan ing minggu, sadhar yen Gusti Allah wis richly rahayu saben kita. Gréja ndhukung kathah karya ingkang mbutuhake dhukungan finansial.


"Ing dina kapisan ing minggu iki, supaya saben wong ngemudheni awakmu dhewe, supaya kowe aja nganti nglumpukake, manawa aku ora bakal nglumpukake."

Sinau Kitab Suci: We sinau ing Kitab Suci sinau, utamané liwat piwucal Sabda, nanging uga liwat maca Kitab Suci lan ajaran langsung.


2nd Timothy 4: 1-2 "Mulane kowe dakkandhani sadurunge Gusti Allah lan Gusti Yesus Kristus, kang bakal ngadili wong urip lan mati nalika rawuhe lan Kratone Kraton: Miwiti pangandikane! Padha siap ing mangsa lan metu saka mangsa. wenehana sabar lan sregep sinau. "

Ing cedhak khutbah, undhangan bakal ditambahi kanggo sapa waé sing pengin nanggapi. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Kristen, dadi Kristen utawa nyuwun pandonga saka pasamuan, please nggawe sampeyan perlu dikenal.

Layanan ibadah kita dianggep tradisional kanggo pasamuwan-pasamuwan Kristus. Iku ora kontemporer utawa instrumental. Kita usaha kanggo nyembah marang Gusti Allah kanthi Roh lan Truth.

Yohanes 4: 24 "Gusti Allah iku Roh, lan sing nyembah marang Panjenengane kudu nyembah ing roh lan kayekten."

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.