Apa jenis musik sing digunakake ing ibadah?
  • Register

Minangka asil saka panyuwunan khusus pasamuan - bali menyang Iman Prajanjian Anyar lan praktik - nyanyi acappella minangka musik mung digunakake ing ibadah. Iki nyanyi, sing ora ditemokake dening instrumen musik mekanik, sesuai karo musik sing digunakake ing gereja para rasul lan nganti pirang-pirang abad sesampune (Efesus 5: 19). Ana rasa ora ana wewenang kanggo nindakake ibadah sing ora ana ing Prajanjian Anyar. Prinsip iki ngilangake panggunaan musik instrumental, bebarengan karo nggunakake lilin, dupa, lan unsur sing padha.

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.