Apa prentah kagem gereja Kristus?
  • Register

Punika utamané minangka panyuwunan manunggalaken agama sing adhedhasar Kitab Suci. Ing donya agama sing dipérang diprentah bilih Kitab Suci minangka panyedhiya umum sing mung bisa dimangerteni, yen ora kabeh, wong-wong sing wedi karo Gusti Allah bisa nyawiji. Iki minangka daya tarik kanggo bali menyang Kitab Suci. Iku penting kanggo ngomong ngendi Kitab Suci ngandika lan tetep bisu ngendi Kitab Suci punika bisu ing kabeh perkara sing kanggo agama. Iku luwih nandheske yen ing kabeh agama kudu ana "Mangkene pangandikane Sang Yehuwah" kanggo kabeh sing wis rampung. Tujuane yaiku kesatuan agama kabeh wong percaya ing Kristus. Dadi basis Prajanjian Anyar. Cara iki yaiku pemugaran saka Kristen Prajanjian Anyar.

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.