Apa gereja Kristus pracaya marang Kitab Suci?
  • Register

Buku autografis asli saka enem puluh enem buku sing nyusun Alkitab dianggep wis diilhamiake dening Gusti, sing tegese padha ora bisa salah lan kuoso. Referensi kanggo Kitab Suci digawe ing penyelesaian saben pitakonan agama. A pangucap saka tulisan kasebut dianggep minangka tembung pungkasan. Buku teks dasar gereja lan basis kanggo kabeh khotbah yaiku Kitab Suci.

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.