Gereja Kristus Welcome You
  • Register

"Padha salam-salamana kanthi cetha suci. Pasamuwan-pasamuwan Kristus ngaturi salam marang kowe."- Rum. 16: 16

Sugeng rawuh ing situs web kita. Kunjungan sampeyan ing kene pancen dihargai, lan kita ndedonga supaya sampeyan bisa ngunjungi kita ing wong nalika kita ngabekti marang Pangéran Gusti Allah swt bebarengan minangka salah siji kulawarga.

Ing situs iki sampeyan bisa mangerteni sing luwih lengkap babagan gréja-gréja Kristus. Sampeyan bisa mlebu kanggo korespondensi Alkitab, utawa sampeyan bisa ngontak babagan pitakonan sing ana babagan Alkitab.

Gréja Kristus kuwi kulawarga anak-anak Gusti Allah sing dislametaké déning sih-rahmaté Gusti Allah lan setya ngladèni Gusti kita lan kanca-kancaku. Ana akeh jemaat gréja Kristus liwat donya. Ing gereja Gusti, sampeyan bakal nemokake wong saka kabeh abad lan saka akeh dalane sing diarani dadi sesambungane sesambungan cinta lan pamrih. Kita padha bungah sajroning sih-rahmat kang kaparingake dening Sang Yehuwah marang kita, lan kita kepengin ngabekti marang peparing lan berkah. Mangga sumurup, yen ana papan khusus kanggo sampeyan lan kulawarga ing antarané pasamuwan-pasamuwané Kristus.

Utas Restorasi

download Here

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.