Silbano Garcia, II.
  • Register
Silbano Garcia, II. dadi pawongan evangelist kanggo pasamuwan-pasamuwan Kristus, lan minangka pendiri Internet Ministries. Ing Mei 1, 1995 dadi instrumental ing deployment Gateway Internet pisanan kanggo pasamuwan-pasamuwané Kristus ing saindenging donya Church-of-Christ.org. Gusti wis nggunakaké panjenengané kanggo ngadegaké limang jemaat, lan panjenengané wis mbaptis jiwa 1,526 dadi jasmani Yésus Kristus. Namung Gusti Allah mirsa pinten-pinten jiwa ingkang sampun rawuh ing Kristus lumantar kuliah-kitab sains online lan penjangkauan via Internet Ministries. Brother Garcia wis dikenal dadi Penginjil lan pelopor Internet ing bidang Evangelism Internet. Dheweke wis dadi instrumental ing mbantu ratusan sidang jroning nggunakake Internet minangka kendaraan kanggo panyebaran Injil Yesus Kristus.

Sadulur lanang Garcia minangka wong Kristen antusias sing dinamis ing khotbah lan presentasi. Pendekatan positif kanggo Panginjilan Donya nyebar, lan sampeyan bakal diwuwuh dening abdi iki Kristus. Gusti Allah mberkahi Brudas Garcia kanthi hadiah kanggo wong menang ing awak Yesus Kristus. Dheweke wis lelungan menyang macem-macem negara ing upaya kanggo ningkataké Injil Kristus lan Panginjilan Donya ing antarane pasamuwan-pasamuwan. Sadulur Garcia terus dadi pengawal sing mung kapentingan kanggo mbangun awak Yesus Kristus Gusti lan Pamarta kita.

Padha ngandhemi Pangeran!
download Here


Wektu Wis Dawa!
download Here


Kuwatasan ana ing Gusti!
download Here

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.