Khotbah dening Penginjil liyane
  • Register

Wiwit abad pisanan, kabeh pasamuwan-pasamuwan Kristus tetep otonomi, lan kita ora duwe kantor pusat utawa lembaga sing ngatur kabeh pasamuwan-pasamuwané Kristus. Yesus Kristus minangka kepala mung pasamuwan.

Situs-situs web ing ngisor iki kalebu garis khotbah nalika sawetara bakal duwe khotbah online lan video sing bisa diundhuh utawa didownload ing Internet. Paugeran ing ngisor iki ana kanggo kabeh wong Kristen kanggo tujuan khotbah lan riset. Sawetara situs web iki uga kalebu pranala menyang sumber sekuler sing ora berafiliasi karo pasamuwan-pasamuwan Kristus. A listing ing ngisor iki ora ndhukung isi doktrin.

Gereja Katolik Concord Road

Gereja Kristus Pulo Panjang

Moberly Church of Christ * Jason Clayton

Mt. Gereja Juliet Kristus

North Boulevard Church of Christ * David Young (Audio)

Khotbah Lama

Pasir Panjang Gereja Kristus * Henry Kong

Mbuwang Wektu karo Jim McGuiggan (Audio lan Video)

Taylorsville Road gereja Kristus * Jerry Parks (Audio)

Gréja Kristus sing nomer loro Keenam * Alan C. Cole

Twickenham Church of Christ * Huntsville, Alabama (Audio)

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.