Khotbah
  • Register
Maturnuwun niliki kaca-kaca Kutbah Online. Muga-muga bisa diwuwuh nalika sampeyan ngrungokake pesen saka Sabda Jahweh. Khotbah-khotbah Online kita bakal nyedhiyakake manfaat kanggo kabeh wong Kristen lan wong-wong sing ngupaya ngerti liyane babagan Gusti. Kita wis nylidhiki dhaptar khotbah online ing donya saka sawetara pandhita Injil swara.

Yen sampeyan pengin nganggo khotbah online sing disambung ing situs iki, sampeyan bisa ngirim email ing alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.. Panjaluk sampeyan bakal diwenehi pertimbangan serius.

Ing Menu Utama sing kadhaptar ing ndhuwur, sampeyan bisa ngeklik salah siji pranala ing tab Kutbah kanggo ngakses khotbah online kita.

Iku kabungahan lan berkah kanggo ngawula pasamuwan-pasamuwané Kristus lan jagad online kanthi kabar apik saka Gusti Yésus Kristus. We are looking forward to serving you. Muga-muga kabetyikané Gusti Allah, katrésnané Gusti Yésus, lan katentremané Roh Sutyi bakal dadi karo kowé lan sedulurmu suwéné.

Apa greja utawa pelayanan sampeyan butuh situs web?

Kita bisa mbantu. Situs web Pembangun online gampang dipigunakaké lan bebas digunakaké karo samubarang rencana hosting web sing mbayar. Yen perlu, kita bisa ngrancang situs web profesional kanthi biaya sing murah. Klik kene utawa ing logo situs web kanggo rincian liyane.

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.